Våra hundar


På den här sidan finns våra hundar. Både de som är hos oss, och som vi behövt låta vandra vidare.

Powerhouse Inca

"Inca"

Ballymac Vic - A Decent Girl

Hane född april 2015


Inca är en ståtlig herre med många sidor. Han är klok och vis, samtidigt som han har glimten i ögat och ibland beter sig som en valp. Efter att ha sprungit några varv i trädgården är han helnöjd och sover gärna på rygg i soffan eller sängen, med tungan ute. En ganska subtil humor, har han... Inca satte min standard för hur en greyhound ser ut och är.

Jag kallar honom ofta för min själsfrände. Han har fått mig att utvecklas och jag lär mig mer och mer av honom varje dag. I mina ögon är han perfekt. 

Erandi BeatsTime

"Erandi"

Storm Control - Strategic Grace

Tik född juli 2016


Erandi var en fantastisk liten tjej. Hon fick tyvärr inte stanna i det här livet längre än 6 år, men de åren var väldigt betydelsefulla. Det fanns en otrolig ödmjukhet och tillgivenhet inbäddad bakom en smal mur, hon litade inte på vem som helst från första sekund. Men hon litade alltid på mig. Även Erandi hade många sidor: en som kan beskrivas som lugn och ibland lite ängslig, och en som kan beskrivas som levnadsglad och galen!

Hon hade en kämparglöd för livet utan dess like. 

Evigt saknad.

Killer Queen

"Enya"

Greycraft Sound - Greycraft Queen

Tik född november 2019


Enya är en uppenbart humoristisk och energisk tjej som har starka känslor! Allting blir liksom upphöjt i 5 för henne. Även om hon älskar att sova (och ta sovmorgon...) så måste hon springa av sig innan lugnet lägger sig på riktigt. Därför blir det ofta väldigt många varv i trädgården, och långa promenader tröttar inte ut henne speciellt mycket eller länge. Trots all energi är hon duktig på att balansera den och släppa ut den vid rätt tillfälle! Hon är social och bemöter det mesta med en viftande svans.